Gotujemy24.pl

Marynowana cebula do mięsa z grilla

75 minut
Przygotowanie 15 minut | gotowanie: 60 minut | liczba porcji 6-8 porcji

Składniki

  • 5 szt dorodnych białych cebul
  • 1 pęczek koperku
  • 1 pęczek natki pietruszki
  • łyżki octu (najlepszy ryżowy lub jabłkowy)
  • sól, pieprz

Przygotowanie

  1. Cebulę pokroić w piórka
  2. Pietruszkę i koperek posiekać
  3. Posiekaną cebulę wrzucić do miski, dodać sól, pieprz i lekko ugnieść mieszając
  4. Skropić octem, wymieszać
  5. Pozostawić na co najmniej godzinę aby się przegryzło i zamarynowało

One Review

Zostaw ocenę

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

*

1 2 3 4 5